Löneoutsourcing

Löneoutsourcing gör att du ägna dig åt kärnverksamheten

Låt oss ta hand om ditt företags lönearbete – det kommer att vardagen enklare.

Om du väljer oss för löneoutsourcing så kan vi skräddarsy ett paket där vi tar hand om hela löneadministrationen – eller delar av den.

Intresserad av att förenkla din vardag som företagare? Välkommen att kontakta oss för en första konsultation. Vi erbjuder våra tjänster inom löneoutsourcing till företag i hela Sverige.

Viktigt med en tillförlitlig löneprocess

Löneprocessen är en mycket viktig del i alla företag och det är av största vikt att den är tillförlitlig. Men det är ett ofta svårt och tidsödande arbete och som kräver stora resurser och bred kompetens. Detta skapar behov av en hantering som ger kontroll och trygghet samtidigt som den säkerställer kvalitet och effektivitet.

löneoutsourcing

Löneoutsourcing – starka skäl att anlita oss

Trygghet

Om du anlitar oss får du tillgång till en trygg och pålitlig tjänst. Du behöver inte vara orolig för sjukdom på löneavdelningen, eller om någon har semester, slutar eller tar föräldraledigt. Istället för att ha en löneavdelning med några få medarbetare som har all kunskap, så får ditt företag tillgång till våra mycket kunniga och erfarna specialister.

Effektivitet

Ta chansen att effektivisera löneverksamheten i samband med en löneoutsourcing. Det finns möjligheter att spara på en hel del kostnader. Genom en övergång till oss kan företaget spara upp till 30 procent i ren effektivitet.

Kunskap

Genom att anlita oss för löneoutsourcing kan du vara säker på att du har tillgång till den senaste kunskapen och tekniken. Vi håller dig uppdaterad om nya lagar och regler. Anlitar du oss har du suverän expertkunskap nära till hands!

Flexibilitet

Vi är flexibla med kostnaden kring löneavdelningen när företaget expanderar, skär ned eller säljer ett dotterbolag. Vi tar betalt för hur många löner vi administrerar och är därför kostnadsmässigt flexibla.

Partners

Vi finns alltid här för att lyssna på dig när det handlar om lönefrågor. Berätta för oss vilka utmaningar du och ditt företag har kan vi tillsammans hitta lösningar som passar just din verksamhet.

Vi erbjuder ett brett utbud tjänster inom löner samt rådgivning inom arbetsmiljö och arbetsrätt. Våra processer är alltid automatiserade för att arbetet ska bli så effektivt som möjligt för alla parter.

Välkommen att kontakta oss om ditt företag är i behov av våra tjänster inom löneoutsourcing.

 

Vi tar hand om hela lönearbetet