Om oss

Vi tar hand om ditt lönearbete

Välkommen till ett nytt och hungrigt företag som erbjuder tjänster inom löneområdet samt rådgivning inom bland annat arbetsrätt och arbetsmiljö. Vi har lång erfarenhet av branschen och arbetar alltid med engagemang, kompetens och modern teknik. Vi arbetar kontinuerligt med att automatisera våra processer för att lönearbetet ska löpa på smidigare för alla parter. För att nå denna nivå använder vi enkla och användarvänliga systemprogram, lättillgängliga via webben.

Vi är välutbildade och erfarna och har som mål att fungera som en pålitlig samarbetspartner som underlättar lönearbetet. Vi har breda kunskaper inom alla regler och lagar som finns inom detta område och kan hjälpa dig att hitta rätt.

löneoutsourcing Göteborg

Vi effektiviserar din vardag

Många företag lägger allt för mycket tid på ineffektivt lönearbete. Med hjälp av våra digitala verktyg kan vi effektivisera dessa sysslor för ditt företag. Vi är flexibla och kan anpassa oss om en kund vill arbeta med ett specifikt program.

Vi arbetar alltid med den personliga kontakten i fokus och skräddarsyr alltid effektiva lösningar efter kundens behov och önskemål – alltid inom ramen för lagar och avtal. Vi har alltid fullt fokus på våra kunder och erbjuder de kompetenta tjänster inom vårt område. Vid sidan av lönetjänster erbjuder vi även tjänster och rådgivning inom HR.

Höga kvalitetskrav

För att alltid kunna erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster arbetar vi efter SALK (Svensk Standard för auktoriserade lönekonsulter) samt GPDR. Alla våra system och rutiner uppfyller GPDR:s säkerhetskrav. I vårt miljötänk ingår att vi är helt digitala, vi sparar alltså inget material i pappersform.

Vii kan med våra digitala verktyg hjälpa kunder i Göteborg och hela Sverige. Alla våra medarbetare är utbildade och erfarna inom redovisning och vi hjälper såväl stora som små företag. Vi kan hjälpa kunder med utländsk bakgrund på engelska.

Söker du en är lyhörd, tillförlitlig och effektiv samarbetspartner inom lön och HR som är det till oss du ska vända dig!

Vi tar hand om lönerna – du sköter kärnverksamheten